Friday, August 28, 2009

::: MAJLIS BERBUKA PUASE :::

salam n hai semua,

sempena bulan ramadhan ini, saye ingin same2 kite berkongsi pendapat untuk mengadakan gathering berbuka puasa.. dijemput semua rakan2 lama dan baru dan yg akan datang untuk beri komen tentang tarikh and location untuk kite semua bersama2 berbuka puasa dan bergathering.. so kite semua masih dapat mengekalkan silaturrahim antara kite semua rakan2 baik yg masih or ex vangaurdo.. so silalah semua rakan2 beri komen tempat dan tarikh.. wokey.. thnx

salam ramadhan untuk semua..



p/s: blog macam kurang meriah la sekarang yer.... sunyi je rase huhuhuu

Monday, August 10, 2009

dadadadadada.... BATMAAAAAN!!!!!!

lame aku tak tolong update kn...
aku singgah sekejap je...

TERIMA LAH.....




dadadadadadadada..... BATMAAAAAAAAN!!!!!

Friday, July 17, 2009

Sunday, July 12, 2009

::: FENDI JADI PAPA JUGA :::

Hi friend.. last month on 25th jun (if im not mistaken) fendi wife , miza safely due her 1st child. name aqhil mukhri. Baby boy. Here i on behalf of fendi n wife post a few pic for u all guys to take a look. congratulation to fendi and wife. welcome to this world (papa n mama)....













Wednesday, June 17, 2009

MRS shinn in ABU DHABI

Hai friend,
Enjoy pic of ex vanguard - Mrs shinn.. sorry la cost late post it here.. ENJOY..

wehhh rumah kotak.. roof is useless coz no rain here.. shinn stay here

huhuhu jasmin tea... but the taste must be defferent not same as sold in secret recipe


with her lovely husband ( in future).. nice background view.. looks like u in europe la
wah ini mau meeting.. serupa BOD la.. kalo kat malaysia bos vanguard pun tak pakai blazer.. looks so profesional la u all

see i told u, kalo pergi site ini macm la dressing. complete.. ade goolgle lagi tu



ini mau dinner la..

looks nice beautiful background..

weekend pergi jalan2 la.. ini serupe mines wonderland saje..

Mr. banana and Mrs banana wannabe

ini picture ambil dekat genting highland la.. huhhuhuhuhuh


no comment for this picture...
bile mau belanja sini vanguard punye collegue la shinnn...

Ms. wong fong shinn..

Friday, May 29, 2009

BULAAA FIJI HERE WE ARE!!!!





























ni masa jalan2 kat town

balik dari picnic.. penat ni

hahahha kami 4 orang je yg konker laut pasific hari ni.. betul la tak tipu

ni tepi laut mase belum sampai picnic

colonial building behind us

pic mase kat australia.. best tau australia.. cantik.. kiteorang jalan2 kat sini